Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо упрекна феновете на клуба за отношението им към младия талант Скот Мактоминей при победата над Ливърпул с 2:1 във Висшата лига. Специалния не беше никак щастлив от освиркванията към младока, който според него „винаги взимаше верните решения”.

Моуриньо: Няма по-хубаво от победата

21-годишният играч стартира като партньор на Неманя Матич в сърцето на халфовата линия, след като стана ясно, че Пол Погба няма да е на разположение. Моуриньо използва нестихващото желание на привържениците да гледат Маркъс Рашфорд сред титулярите, за да им направи забележка.

„Феновете могат да правят каквото си решат”, коментира португалецът относно темата „Рашфорд”. „Изобщо не съм се разсърдил на тяхната реакция. Бях недоволен от реакцията им срещу Скот Мактоминей, момче на 21 години, което постоянно взимаше верните решения, а те искаха от него да прави грешните избори, когато се касаеше за накъсването интензивността на срещата.”

„Това беше чудесно решение, а феновете реагираха срещу момчето. Това беше лошо. Така все едно реагират срещу мен”, допълни Моуриньо.