Уест Хем посреща Манчестър Юнайтед в един много специален мач, който ще бъде изпълнен с емоции. „Чуковете“ ще изиграят своя последен двубой в 112-годишната история на „Ъптън Парк“. След последния съдийски сигнал стадионът ще затвори завинаги врати. Двубоят не е по-малко специален за „червените дяволи“, които могат да направят огромна крачка към класиране за квалификациите на Шампионската лига през следващия сезон. Само пълен успех в срещата ще им гарантира това.

Може да наблюдавате двубоя в ефира на Diema Sport 2 и Gong Play от 21:45 часа.

Уест Хем претърпя тежко поражение с 1:4 от Суонси в предпоследния си мач на „Ъптън Парк“.

Мениджърът на „чуковете“ Славен Билич продължава да не може да разчита на титулярния вратар Адриан, който се възстановява от контузия и на негово място отново ще разчита на Дарън Рандълф.

Маруан Фелаини е наказан за двубоя, а Антони Марсиал има контузия в бедрото и също пропуска срещата. За сметка на това Маркъс Рашфорд и Дейли Блинд се очаква да се завърнат в състава на мениджъра Луис ван Гаал.

„Този мач е много голям по много причини. Това е последният мач на „Ъптън Парк“. Ще бъде мач на емоциите, които няма как да бъдат спрени. Няма как да кажеш, че този мач е нормален. Това е специален мач. Подобен мач се случва веднъж в живота“, коментира мениджърът на Уест Хем Славен Билич.

„Ние трябва да спечелим този мач, за да се класираме в топ 4. Напрежението ще бъде върху нас, но ние ще се борим до края. Уест Хем е много добър отбор. Не случайно те са в топ 6. Ние имахме късмет в мача за Купата на Англия. Мисля, че заслужено спечелихме, но имахме късмет, че гол на Уест Хем бе отменен в последните секунди на срещата“, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал.

Може да наблюдавате двубоя в ефира на Diema Sport 2 и Gong Play от 21:45 часа.

Манчестър Юнайтед няма загуба в последните си 14 мача от Висшата лига срещу Уест Хем. „Червените дяволи“ имат 11 успеха и 3 равенства. Уейн Рууни е отбелязал 11 гола в последните 15 мача от Премиършип срещу Уест Хем. Играчи на Манчестър Юнайтед са гонени в два от последните три мача на отбора срещу Уест Хем. „Чуковете“ не са успявали да вкарат гол във вратата на Манчестър Юнайтед в 8 от последните 13 двубоя между двата тима във Висшата лига. Манчестър Юнайтед има най-много „сухи мрежи“ от всички отбори в Премиършип през настоящия сезон – 18.

Това ще бъде 384-ят и последен мач на Уест Хем във Висшата лига на „Ъптън Парк“. В тях отборът е спечелил 601 точки – има 167 победи, 97 равенства и 119 загуби.

Воденият от Луис ван Гаал е загубил само веднъж в последните си седем мача от Премиършип.