Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр отказа да коментира решението на Спортния арбитражен съд в Лозана (КАС) да отмени двугодишната забрана на Манчестър Сити за участие в евротурнирите, наложена от УЕФА заради "сериозни нарушения" на Финансовия феърплей.

Вчера наставниците на Тотнъм и Ливърпул Жозе Моуриньо и Юрген Клоп реагираха остро на решението на КАС, което пък доведе до реакция от страна на треньора на "гражданите" Пеп Гуардиола. Солскяр предпочете да остане неутрален по въпроса. "Други хора могат да дискутират, това не е моя работа. Моята работа е да съм сигурен, че сме концентрирани върху следващия мач и да правим точните неща. Финансовият феърплей бе въведен, за да поддържа клубовете финансово стабилни и мисля, че това е важно. Освен това те ни дават правила, които да спазваме, и се фокусираме върху това", каза Солскяр на днешната си пресконференция преди двубоя с Кристъл Палас утре вечер.

Норвежкият специалист разкри, че крайните защитници Люк Шоу и Брандън Уилямс остават под въпрос за гостуването на "орлите", след като получиха различни контузии в двубоя със Саутхемптън в понеделник. Шоу е с изкълчен глезен, докато Уилямс има рана на скулата след сблъсък с Кайл Уокър-Питърс.