Мениджърът на Ман Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че отборът му е "продължил напред" след загубата си с 0:5 у дома от Ливърпул.

„Погледнахме напред след това“, каза норвежкият мениджър за загубата от Ливърпул, която определи като „най-мрачния си ден“ в Манчестър.

„Трябва да влезем в този мач, вярвайки, че можем да направим добри неща. Това е местно дерби и всеки знае какво е заложено", започна наставникът на Юнайтед.
„Червените дяволи“ се изправят срещу Ман Сити на „Олд Трафорд“ в събота, в пореден труден тест за Солскяер, като бъдещето му в клуба все още е гореща тема.

Той обаче има четири победи в осемте си срещи с наставника на Сити Пеп Гуардиола във всички състезания, което е най-добрият процент победи от всеки мениджър, който се е изправял срещу испанеца поне пет пъти.
Норвежецът коментира: „Аз не съм от хората, които говорят за това, което съм направил в миналото. Изпитвам голямо уважение и възхищение от това, което Пеп прави. Имахме няколко добри резултата срещу тях в напрегнати мачове“.


48-годишният мениджър сподели, че Рафаел Варан ще отсъства за четири-пет седмици, след като получи контузия срещу Аталанта.
„С цялата технология сега очаквате той да отсъства за четири или пет седмици със сканиранията, които сме виждали за него. Линделоф все още е под въпрс, но се надявам, че може да се върне утре. Не мога да обещая, че той ще играе “, завърши Солскяер.