Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам твърдо вярва, че „червените дяволи“ могат да вдигнат най-престижния европейски клубен трофей. Бившият английски национал смята, че с футболист като Кристиано Роналдо, всичко е възможно.

Шерингам, който донесе трофея на Юнайтед в най-комерсиалното клубно състезание през 1999 година,  призова ръководството на клуба да постави цел на отбора, спечелване на Шампионската лига.

„Крайно време е Манчестър Юнайтед да се събуди. Отборът трябва да си върне това, което му принадлежи и отново да печели купи. Да, лесно е да се каже, но щом разполагаме с Кристиано Роналдо, можем всичко. Той е феноменален и само с негова помощ можем да триумфираме в надпреварата. Роналдо притежава всичко, от което Юнайтед се нуждае. Трябва да сме честни и да признаем, че ако не бе португалецът, щяхме да страдаме много повече", започна той. 

Нека всички в тима си поставят високи цели и опитат да  постигнат нещо голямо. Аз желая  съставът да направи всичко възможно да спечели шампионска лига. Вярвам, че  имаме качествата и потенциала да го направим“, коментира Шерингам.