Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че вратарят Дийн Хендерсън ще остане в Шефилд Юнайтед до края на този сезон, но очаква, че в бъдеще той ще бъде №1 за Англия и Юнайтед. 23-годишният младеж бързо се превърна в топ вратар по време на двугодишния си наем на "Брамал Лейн". 

"Остриетата" се представят изклйчително силно през този сезон, като основна роля за това има и добрата игра на Хендерсън под рамката на вратата. Тимът на Крис Уайлдър се бори за участие в Шампионската лига, като за момента е на пет точки зад четвърто място, където е Челси, но "остриетата" са с мач по-малко. 

„Отборът на Шефилд Юнайтед този сезон разчита много на Дийн, така че той трябва да може да го завърши там“, каза Солскяер. 

„От това, което разбирам, всичко ще бъде наред. Той не е бил част от нашия сезон, така че ще мислим за него следващия. Все още не е решено“, добави Солскяер.

„Този ​​сезон се оказа чудесно изживяване за Дийн. Той си спечели привърженици с изпълненията си и доказа, че в един момент ще бъде №1 за Англия и №1 на Манчестър Юнайтед“, сподели още норвежецът.

Към момента титляр на вратата на "червените дяволи" е Давид де Хеа, а резерва е Серхио Ромеро.