Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер няма никакво намерение да подава оставка въпреки унизителна загуба с 0:5 от Ливърпул на "Олд Трафорд“. Норвежецът беше категоричен, че под негово ръководството отборът е изминал дълъг път и няма да се откаже сега, когато поставените цели са близо.
 
"Днес е най-мрачният ми ден, откакто водя тези играчи. Не бяхме достатъчно добри и като индивидуалности, и като отбор. Не можем да даваме на тим като Лвиърпул такива възможности, но го направихме, за съжаление. Цялостното представяне не беше достатъчно добро. Третият гол реши мача.
 
Отговорността е моя. Треньорският щаб е много, много добър. Аз избрах начина, по който да подходим в този двубой. През миналия сезон загубихме с 1:6 от Тотнъм, но за мен това е много, много по-лошо, защото аз съм манчестърско момче. Мога само да кажа, че трябва да преодолеем този кошмар възможно най-бързо.
 
Стигнахме далеч като група, извървяхме дълъг път. Твърде близо сме, за да се откажем сега. Знаем, че сме на дъното и се чувстваме зле от това. Нека видим докъде ще стигнем“, заяви Солскяер.