Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах използва социалните мрежи, за да изрази подкрепата си към вратаря на мърсисайдци Лорис Кариус.

Германският страж е обсипван с критики, откакто допусна грубите грешки във финала на Шампионската лига, загубен с 1:3, а негативите към него не стихват дори по време на подготовката на Ливърпул преди старта за новия сезон.

Салах изпрати „туит” към германския си колега, след като стражът допусна грешка, която едва не доведе в неделната контрола на отбора с Борусия Дортмунд. Кариус стана за присмех по време на загрявката в първата контрола на тима срещу Честър, след като не хвана една топка на загрявката.

Ливърпул се изправи срещу Транимър във втората си лятна проверка, а Лорис Кариус допусна „евтин” гол, след което критиките буквално заляха бившия вратар на Майнц.

„Бъди силен, Кариус. Това се случва и на най-добрите играчи. Ингорирай тези, които те мразят”, бе посланието на египетската звезда на Ливърпул.

Кариус получи подкрепа и от бившия вратар на Реал Мадрид Икер Касияс, който призова да бъде оставен на мира с непрестанните негативи.

Английският гранд закупи бразилския страж Алисон Бекер от Рома, превръщайки го в най-скъпия вратар в света.

Още по темата:

​Кариус избухна към хейтърите си

Касияс с подкрепа към Кариус: Оставете го на мира!