Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази възхищението си от новите попълнения, които взе мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо.

20-кратните шампиони на Англия се подсилиха през лятото с шведския нападател Златан Ибрахимович, арменския плеймейкър Хенрих Мхитарян, френския халф Пол Погба и котдивоарския защитник Ерик Баи.

"Най-голямата разлика между сегашния сезон и предишните няколко е в качеството на играчите, които привлече Моуриньо. При Мойс и Ван Гаал бяха взети играчи, които представляваха риск и повечето от тях не отговориха на очакванията. Моуриньо обаче взе готови играчи. Играчи, които бяха нужни и на които не им трябва време за адаптация към Висшата лига. Сега не бе времето Моуриньо да повтаря грешките на Мойс и Ван Гаал и да поема рискове", заяви Скоулс.

"В Юнайтед винаги е имало играчи с присъствие и дори бих казал арогантност от очакваната победа. Ибрахимович е точно такъв играч, защото е спечелил всичко навсякъде, където е бил. Погба също постигна много големи успехи с Ювентус. Това са хора с манталитет на победители. Радващо е, че покрай тях и другите играчи започнаха силно сезона. Това определено ще се отрази добре на всички в отбора. Това е Юнайтед, който всички очакват да гледат", завърши Скоулс./БТА