Димитър Бербатов определи като "детски работи" информациите за проблеми в съблекалнята на Манчестър Юнайтед след загубата с 2:3 от Брайтън.

Проблемите за "червените дяволи" изглеждат много като мениджърът Жозе Моуриньо постоянно критикува ръководството за липсата на действия на трансферния пазар, а в същото време критиките към самия него и към играчите от фенове и специалисти са ожесточени.

"Чудя се, дали целият този негативизъм е необходим, но очевидно футболът е бизнес и малко политика", сподели Берба в своята колонка за Betfair.

"Хората създават проблеми, разпространяват "фалшиви новини", слухове и всичко се повтаря и се превръща в истина. Но това са детски работи и не помага на никого."

Българинът освен това призова феновете да не "реагират пресилено" с приказките за критика след първата загуба за кампанията. "Не очаквах загубата от Брайтън. Никой не я очакваше. Юнайтед не игра добре и загуби, защото Брайтън искаше успеха повече от тях, това е. Не е добре, но моля ви не преигравайте за една загуба толкова рано през сезона."