Левият бек на Манчестър Юнайед Люк Шоу сподели, че футболистите са предали мениджъра Оле Гунар Солскяер, както и феновете на клуба с изявите си през този сезон. 

Юнайтед заемат незавидната 9-та позиция, с едва 35 точки след 25 кръга, което оставя отбора на 6 точки от място в топ 4 към момента. Английският защитник смята, че не толкова Солскяер, а играчите са виновни за не особено розовата ситуация в клуба през настоящата кампания. 

"Наясно сме, че Оле се опитва да поема голяма част от отговорността върху себе си, за да ни предпази от критики. Ние сме му благодарни, за което, но идва даден момент, когато трябва да осъзнаеш, че всичко идва от теб самия", започна Шоу. 

"Мениджърът не може да продължава да поема цялата отговорност и да ни пази. Наш ред е да спрем да се крием и да започнем да се представяме на друго ниво на терена". 

"Оле е различен от други мениджъри, под чието ръководство съм играл. Някои са били доста по-остри в критиките си, но трябва да свикнеш с идеята, че всеки си има собствен начин да се справя с тези неща", завърши бекът.