Новакът във Висшата лига - Шефилд Юнайтед, обмисля интересен ход да върне Крис Уайлдър обратно на „Брамал Лейн“, след като серията им без победа се удължи до пет мача след късната загуба срещу Тотнъм в събота.

Daily Mail пише, че постът на мениджъра Пол Хекингботъм е сериозно застрашена, като „остриета“ са 17-и в таблицата след четири поражения и спечелена една единствена точка срещу Евертън преди международната пауза.

Изданието съобщава, че Уайлдър вече е бил информиран относно евентуалното си завръщането си в клуба, където постигна големи успехи между 2016-а и 2021-а година. За този период той ги изведе от Лига 1, преди да им спечели промоция във Висшата лига през 2019-а година. –годишният специалист след това напусна две години по-късно, като остави Шефилд с  изпадна в точки след  мача, а след това тимът изпадна в Чемпиъншип.

Въпреки тези трудности той остава популярен сред феновете и ръководните фактори в клуба. В момента той е без работа, след като напусна Уотфорд през лятото, като се споменава, че е присъствал на трибуните при загубата от Тотнъм.