Доверието сред ръководството на Манчестър Юнайтед към мениджъра на отбора Жозе Моуриньо изглежда все повече се изпарява. Това си личи от последните ходове на изпълнителния вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд. 

Според вестник "Сън", един от най-високопоставените ръководители на "Олд Трафорд" посещавал лично всяка една тренировка на отбора на базата Карингтън. Той имал една основна задача - да следи какво е настроението в отбора и дали играчите са щастливи. 

Уудуърд следял под лупа начина, по който Специалния провежда заниманията и не се свенял да стои точно до тъчлинията по време на тренировките. Босът обаче не обелвал нито дума и след края на упражненията се оттеглял в офиса си в базата. Той досега го е ползвал изключително рядко, но откакто надвиснаха облаците над Моуриньо, прекарва работния си ден именно там. 

Според "Сън", Уудуърд и Моуриньо имат много добри, дори близки отношения, но извън футбола. Двамата дори се поздравяват за постиженията на децата си в различните сфери, но когато опре до Манчестър Юнайтед, отношенията им са чисто професионални и ако се наложи, вицепрезидентът ще вземе главата на португалеца, ако не стабилизира играта на отбора в най-кратки срокове.