Играчите на Манчестър Юнайтед вярват, че Жозе Моуриньо ще бъде уволнен от поста си при загуба от Бърнли идния уикенд, пише “The Sun”. Въпреки, че след поражението от Тотнъм (0:3) “SunSport” обяви, че управата на "червените дяволи" ще гласува доверие на Моу в идните мачове, в съблекалнята непрекъснато се говори, че краят на тази треньорска ера е скоро. Според изданието самите футболисти не са доволни от начина, по който португалецът ръководи отбора, както и от тактическите планове за игра, които избира. Най-скъпата покупка в историята на тима - Пол Погба, сподели, че "никой в момента не знае какво се случва".

Манчестър Юнайтед стартира сезона с едва три точки от първите три кръга. Това е най-лошото начало за Юнайтед за последните 26 години.

Според букмейкърите на Острова Моуриньо е с най-големи шансове да бъде първият уволнен мениджър през сезона, а за негови заместници вече са гласени Зинедин Зидан и Антонио Конте.

Манчестър Юнайтед гостува на Бърнли на "Търф Моор" в неделя, 2 септември, от 18:00, като срещата ще можете да гледате по PLAY DIEMA XTRA и DIEMA SPORT 2.