Бившият десен бек на Арсенал Бакари Саня сподели, че той и неговите съотборници са се подценявали твърде много, което е довело до липса на самочувствие в големите мачове във Висшата лига. 

Саня прекара 7 години на "Емиратс", печелейки само един трофей за ФА къп, преди да премине в Манчестър Сити в търсене на повече успехи. "Топчиите" бяха редоявен участник в групите на Шампионската лига през този период, но така и не успяваха да стигнат до титлата в първенството. Бившият френски краен бранител отдава това на липсата на достатъчна вяра в собствените си способнсти у играчите на Арсенал. 

"Играехме мач за мач и печелехме в голяма част от времето. Когато идваше специфичен мач, в който трябва да се представим на ниво обаче, неминуемо се проваляхме", започна Саня. 

"Може би се поставяхме под твърде голямо напрежение. В много от срещите играехме добре и вземахме победи. Срещу другите отбори от голямата 4-ка обаче имахме сериозни трудности". 

"Ние се подценявахме. Да играеш за Челси по онова време даваше един различен имидж. Преди срещите с тях редовно говорехме повече за техните големи играчи, отколкото те са си говорили за нас. На терена имахме поне толкова качество, колкото и те, но в главите ни ги виждахме като по-големи играчи", завърши бившият френски национал.