Футболистът на Интер - Алексис Санчес, се сети за престоя си в Манчестър Юнайтед и разкри, че не е бил особено щастлив на "Олд Трафорд". Нападателят се озова при "червените дяволи" през януари 2018 година, след като се раздели с Арсенал.

"Осъзнах много неща още след първата ми тренировка. Веднага щом се прибрах, попитах мениджъра си дали може да развалим договора и да се върна в Арсенал. Нещо не ми пасна, но вече бях подписал", призна Санчес. 

"Месеците минаваха, а аз продължавах да се чувствам по същия начин. Не бяхме единен отбор. Журналистите говореха каквото си поискат. Бивши играчи също коментираха, а нямаха никаква идея какво се случва вътре в клуба. Това обижда. Просто не бяхме едно семейство в съблекалнята и това си личеше на терена. Ако някой трябваше да бъде обвинен, това бях аз", допълни чилиецът. 

"Винаги се самокритикувам и се старая да играя по-добре, но дори когато влизах за няколко минути, виновният пак бях аз."

Изглежда Санчес най-накрая намери футболното щастие, след като върна добрата си форма в Интер и подписа постоянен договор с "нерадзурите".