Звездата на Ливърпул Мохамед Салах за пореден мач не вкара гол при победата над Тотнъм с 2:1, но победният автогол на Тоби Алдервайрелд дойде след негов удар с глава. Египтянинът потвърди, че феновете на отбора са спомогнали да падне победният гол в последната минута от редовното време и изрази надеждата си отборът да триумфира във Висшата лига.

„Мисля, че феновете спомогнаха за този гол”, започна Мо Салах.

„Най-важното нещо днес са трите точки. Не съм вкарвал няколко мача поред, но има други футболисти, които имат голове, колкото и аз, а се наслаждават на най-добрия си сезон. Явно трябва да имам такъв лош сезон”, продължи с усмивка Салах.

„Не винаги можеш да играеш добре, но трябва да взимаш точките. Големите отбори винаги намират начин да го направят, а днес ние го сторихме”, продължи египтянинът.

„Всеки следващ мач ще бъде тежък. Трябва да запазим концентрация в надпреварата за титлата. Следващият мач ни е със Саутхемптън, а те се борят за живота си в Премиършип. Нужно е да приемем всеки един мач като предизвикателство. Тотнъм игра добре и бяха близо да ни вземат точки”, акцентира той.

„Феновете днес бяха блестящи. Те просто искат да спечелим Висшата лига и правят всичко, което зависи от тях. Помогнаха ни в много мачове. Всичко се променя, когато имаш добри фенове – винаги”, завърши Мохамед Салах.