Сенегалският футболист на Ливърпул Садио Мане заяви, че е щастлив в отбора и се наслаждава на всеки момент от времето си в клуба. 30-годишният състезател е свързван с трансфер в испанския Барселона и германския Байерн Мюнхен в последните седмици, но увери, че се чувства отлично при „мърсисайдци“. Договорът на сенегалеца с Ливърпул е до края на следващия сезон.

Садио Мане реализира едно от попаденията за тима при победата с 2:1 като гост на Астън Вила в мач от 33-ия кръг на Висшата лига. След успеха Ливърпул събра 86 точки колкото има и лидерът Манчестър Сити, който обаче е с мач по-малко.

Gulliver/GettyImages
60 снимки

Попитан дали някога е бил по-щастлив в отбора, Садио Мане отговори:

„Да, разбира се, когато печелим трофеи, мисля, че бях по-щастлив.“

„Но опитвам да се наслаждавам на всеки един момент, да вкарвам голове или да асистирам на съотборниците си. Всичко е в името на отбора. Момчетата също ми помагат, така че очевидно съм много щастлив“, каза Мане пред телевизионния канал „Sky Sports“.

Воденият от мениджъра Юрген Клоп тим се готви за още два финала – този в Шампионската лига срещу Реал Мадрид и в турнира за Купата на Футболната асоциация срещу Челси.