Новият сезон в популярната игра на Висшата лига е в ход. Нови и стари звезди в английския футбол вече са налични за всички желаещи да докажат знанията си за играта. Както винаги имате на разположение 100 милиона, с които да построите отбора си от 15 футболисти. Предстоят ви важни дилеми и решения, така че в предстоящия точно един месец до началото на официалния сезон във Висшата лига имате време да потърсите отговор на всеки въпрос и да обмислите всяко колебание.

През последните няколко дни от Висшата лига ни разкриваха цените на някои от ключовите играчи за всеки от отборите, но вече абсолютно всеки футболист в елита на Острова е наличен за вашия тим. Дерзайте – имате право на безплатни трансфери в състава, до началото на сезона.

Една от новостите в играта е, че по време на паузата в първенството, когато в Катар националните отбори ще си оспорват световната титла – вие ще можете да правите безплатни трансфери в състава си. От 12-ти ноември до 26-ти декември на наше разположение е същински трансферен прозорец в играта. Обичайно, за подобен лукс бе необходимо да активираме жокера „Wildcard”, но през новия сезон това няма да е необходимо.

На разположение на мениджърите ще останат 2 Wildcard-а, като първият може да се използва до 12-ти ноември, а вторият след Боксинг дей. Във времето между тези две дати можем да правим корекции на тима си без да се притесняваме, от необходимостта за жертване на ценни точки.

И така кой ще поведе тима ви към първите места? Мохамед Салах, който донесе най-много точки на имащите го в състава си през миналия сезон, но сега струва 13 милиона? Вечният маестро Кевин де Бройне? Или пък Ерлинг Холанд, който ще дебютира на Острова и ще трябва да отговаря на очакванията на всички? Наслаждавайте се на новия сезон във Fantasy Premier League и успех.