Дали Уейн Рууни ще се завърне в Евертън след 13-годишен престой в Манчестър Юнайтед? Самият нападател даде хляб на такива спекулации с изказването си пред вестник "Гардиън", в което коментира бъдещето си. 

Той сподели, че "карамелите" и "червените дяволи" са единствените тимове на Острова, за които би играл някога. Английският национал разкри още, че в момента е засипан с оферти и в следващите седмици ще реши какво да прави. 

Рууни решава до няколко седмици

"Има много предложения към мен. Офертите са от Англия и други страни. Това ще са нещата, върху които ще мисля в следващите седмици. Първо ще говоря със семейството си и тогава ще реша какво да правя."

Моуриньо иска да задържи Рууни

"В Англия съм играл само за два отбора - Евертън и Манчестър Юнайтед, и само това са отборите, за които ще играя някога тук. Сега трябва да взема решение за кариерата си и обсъждайки го с близките си, ще го обявя след края на ваканцията ми", сподели Рууни пред "Гардиън". 

Рууни дари 100 хиляди на жертвите от атаката в Манчестър

По всичко изглежда, че топреализаторът в цялата история на Манчестър Юнайтед си тръгва от "Олд Трафорд", като най-големите очаквания са да се завърне в Евертън, за да се пребори за място в състава на Англия за Мондиал 2018 в Русия. След това в края на кариерата си може да отиде в САЩ или Китай.