Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни силно вярва, че ще настъпят по-светли дни за неговия отбор. „Овните“ в момента преминават през изключително тежък период  и са под администрация.   

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед обаче за пореден път даде да се разбере, че той е уверен в позитивното бъдеще на Дарби и желае да остане в клуба.

„Вижте. Всеки знае какви са нашите проблеми и няма смисъл да ги повтаряме. По-важното е, че администрацията работи и се опитва да реши сериозните проблеми, които имаме. Виждам това със собствените си очи и мога да уверя феновете, че хората наистина работят. Към Дарби има огромен интерес, нещо, в което аз изобщо не се съмнявах. Това е голям клуб, който е обичан в Англия и всички се вълнуват от случващото се с нас. В момента се водят разговори и бавно бавно постигаме напредък. Трябва да сме сигурни, че отново няма да изпаднем в тази ситуация и действаме внимателно. Не съм важен аз, важен е отборът и Дарби да съществува. Аз ще остана и ще помагам, както го правих досега. До следващата международна пауза ще имаме развитие по темата и твърдо вярвам, че ще се справим“, завърши Рууни.