Крайният защитник на Тотнъм Дани Роуз обяви, че няма шанс да напусне клуба през януарския трансферен прозорец и ще остане при "шпорите" до края на настоящия си договор, който изтича през лятото на 2021-ва година.

Английският национал често е свързван с трансфер в друг отбор, след като не получи предложение за нов контракт през лятото, но категорично отрече вариант да си тръгне от "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", въпреки че според думите му именно това е било желанието на ръководството.

"Очевидно е какво се случи, хора от горните етажи се опитваха да направят нещо. Аз им казах, че имам договор за още 18 месеца и няма да ходя никъде, докато не изтече", започна Роуз.

"През лятото Даниел Леви ми каза, че няма да получа нов договор и аз уважавам неговото решение. Сега продължаваме напред. Договорът ми изтича след 18 месеца и тогава ще си тръгна от Тотнъм. Хората да не си губят времето да пишат, че ще си тръгна през януари, защото мога да ви уверя, че това няма да се случи", коментира левият бек, който има 11 мача за лондончани от началото на сезона. /БГНЕС