Кристиано Роналдо отново косвено нападна Манчестър Юнайтед. Португалецът сподели, че не съжалява за даденото интервю, с което разпали истински скандал с клубния си тим. Роналдо вярва, че е направил правилното нещо в правилното време.

Той намекна, че никой не може да го спре да дава каквито и да е интервюта.

В момента ръководството на Манчестър Юнайтед проучва различните възможности за прекратяването на контракта на нападателя на „Олд Трафорд”.

„Ако трябва да доказвам нещо на 37 години и осем месеца, бих бил разтревожен. След всичко което съм направил и спечелил в кариерата си, това би било изненада за мен. Разбира се, всяка година трябва да демонстрирам кой съм и всеки има мнение за мен”, коментира Роналдо.

“За мен времето е най-важно. Много е лесно да се пишат мнения за мен, истини или лъжи, но времето е мое и не трябва да мисля за другите. Сигурен съм, че всичко това, което се случи няма да повлияе на националния отбор. Всички играчи и треньори знаят какво съм и какво мисля. Те ме познават от 11-годишна възраст, така че никой от тях няма да обърне какво казват хората или какво пишат за мен”, сподели още португалецът.