Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън даде твърд отговор, запитан дали спекулациите за неговия пост му влияят, като обяви, че това е "неуважително", предаде Ройтерс.

Отборът му е в серия от 8 мача без победа след успеха над Брентфорд у дома с 3:1. Палас е спечелил само един мач от последните си 12 във Висшата лига. Бъдещето на Ходжсън е под въпрос, като се говори, че той може да бъде заменен от Стив Купър, който наскоро бе уволнен от Нотингам Форест.

На въпрос на репортер дали мисли за бъдещето си в клуба, Ходжсън отговори: "Не, мисля за мача и какво трябва да направим".

Gulliver/GettyImages
27 снимки

"Не можем да повлияем на слуховете отвън. Ако не се говори за мен, ще се говори за някой друг, защото това е част от играта. Няма седмица, в която да няма спекулации, така че когато сте били във футбола толкова дълго, колкото мен, трябва да разберете, че това е част от играта", каза треньорът.

"Моето поведение винаги е било, че съм наемник и трябва да направя най-доброто, за което съм избран. Ако има хора, които искат да си тръгна от клуб, тогава нека го направят и аз ще го сторя", добави Ходжсън.

Запитан дали спекулациите за Купър му влияят той даде директен отговор. "Ще ви кажа какво мисля. Аз съм на 76 години, работя от 47. Имам визитка, която е невероятна. Така че вашият въпрос не ме интересува, защото е неуважителен", каза Рой Ходжсън. / БТА