Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд за пореден път посъветва настоящата звезда на отбора Пол Погба да набляга повече върху футбола, а не върху активността в социалните мрежи.

По-рано този месец някогашният бранител разкритикува френския национал заради това, че пусна видео в „Инстаграм“, в което с Джеси Лингард празнуват след мач, докато по същото време тимът заема незавидното 6-о място в класирането.

След победата на Юнайтед над Уотфорд с 2:0 в 25-ия кръг Фърдинанд продължи с критиките, макар и с малко по-мек тон. „Познавам Пол още от хлапе в Юнайтед и си говорих с него след моите първи коментари за него. Той е човек, който може да сринеш до земята, но ще продължи да се връща, понеже има увереността, онази арогантност, присъща на великите играчи“, коментира Фърдинанд.

„Имах време да помисля върху моите думи за Погба и може би трябваше да взема под внимание, че той играе в една различна ера. Да имаш присъствие в социалните мрежи е важно за играчите в наши дни, но когато нещата касаят професионализъм, предпочитам играчите да са от „старата школа“. Моят единствен проблем с Пол опира до избора на момент. За мен таймингът е най-важен, когато пускаш някакви неща в социалните мрежи. Само времето ще покаже дали той е разбрал това, което се опитах да му кажа“, добави Фърдинанд пред BT Sport.