Пол Погба се оказа не само брилянтен футболист, но и отличен бизнесмен.

Звездата на Манчестър Юнайтед спазари новия си дом за 600 000 паунда под исканата цена!

The Sun показа луксозната къща, с която Погба се сдоби наскоро в Чешир край Манчестър.

Имотът с пет спални бил обявен за продан за 3.49 милиона паунда, а накрая французинът дал за нея "само" 2.9 милиона.

Новият дом на Погба е наистина забележителен. Първото нещо, което виждаш, когато слезеш по стълбите, е зашеметяващ вътрешен басейн, допълнен от парна баня и зона за релакс, всички те разделени със стъклена стена от коридора.

Просторна кухня с елегантна архитектура заема задната част на къщата. Тя в бяло и черно и разполага с много пространство за готвене. Всички уреди са вградени, а зоната за хранене и барът се намират в средата, оформяйки своебразен остров.

В къщата има зала за билярд - другата страст на Пол Погба. Всяка от петте спални разполага със самостоятелен санитарен възел, а в хола е позициониран масивен ъглов диван за всичките му приятели, когато те дойдат на гости, за да гледат футбол.

Към имота има гараж за два автомобила и още три паркоместа, което означава, че футболистът ще трябва да мисли, когато си купува скъпи играчки. Къщата е с висока степен на сигурност и е оборудвана с електрическа порта в предната част.

Пол Погба с нова усмивка

Погба изуми с облекло, заприлича на Оби-Уан Кеноби

Философът Погба: Случват се и такива ш*ибани работи

Най-скъпият трансфер в света ще се наслаждава на вътрешен басейн с отопление, сауна, кино зала, билярдна маса.

Някои източници твърдят, че преди да премине в притежание на Погба, къщата е била дом на друг играч на Ман Юнайтед - Хавиер Ернандес.

В близост живеят още много футболисти от близкото и далечното минало на Юнайтед.