Манчестър Юнайтед започна впечатляващо новия сезон в Англия. „Червените дяволи“ разгромиха Лийдс с 5:1 и дадоха много надежди на своите фенове. Пол Погба изигра феноменален мач, като се отчете с 4 асистенции, а Бруно Фернандеш отбеляза хеттрик.

Според легендата на Юнайтед Рио Фърдинанд, това трябва да е годината на Манчестър Юнайтед. Бившият защитник не пропусна да засегне темата и за бъдещето на Погба, като заяви, че клуб и състезател сега трябва да са обединени повече от всякога.

„Страхотни неща видяхме от Юнайтед в първия кръг и признавам, че и аз имам своите надежди след това, което се случи. Момчетата изиграха страхотен мач и това ми напомни за най-силните години на Манчестър Юнайтед. Искам да продължим така, без никакво отпускане, да гоним победата във всеки двубой. Вярвам, че това може да е нашият сезон колкото и рано да е за такива приказки. Смятам, че е от съществено значение отборът да спечели трофеи. Ако успеят да постигнат тази цел, мисля, че и Погба ще се почувства още по-уверен, че е намерил своето място. Нека хората не обвиняват само Пол и погледнат реално на ситуацията. Той желае да си тръгне, защото не печели купи, човекът иска да се развива и това е напълно нормално. Всичко зависи от отбора и мениджъра. Направят ли един фантастичен сезон, зарадват ли хората, аз считам, че и Погба ще иска да остане за много дълго“, завърши бившият английски национал.