Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обяви, че много разочарован от отпадането на „червените дяволи“ след дузпи от Мидълзбро в двубой от 1/16-финалите във ФА Къп късно снощи.

„Аз съм страшно разочарован, трябваше да спечелим мача още през първото полувреме. Греда, пропусната дузпа и много положения. Резултатът трябваше да бъде 2:0 и 3:0. Така и не ми стана ясно защо признаха за редовен гола в нашата врата, след като имаше очевидна игра с ръка“, заяви Рангник след срещата, цитиран от „ВВС“.

Gulliver/GettyImages
54 снимки

„Допуснахме гол, който не разбирам защо бе зачетен. Той контролира топката с ръката си. В момента, в който те отбелязаха, беше ясно, че ВАР няма да зачете този гол. Не бяхме добре позиционирани в този момент, твърде открити и им позволихме да контраатакуват, трябваше да спечелим мача. Пропускът на Антъни Еланга? Всеки може да си представи колко съкрушен и разочарован е в момента“, завърши той.

Двубоят между Ман Юнайтед и Мидълзбро завърши 1:1 в редовното време и продълженията, а при изпълнението на дузпите втородивизионния тим спечели с 8:7, като за „червените дяволи“ фаталния пропуск направи младият Антъни Аланга.