Футболистът на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, ще става баща, пише The Sun. Британският таблоид разкрива, че приятелката му Хариет Робсън е бременна. Интересното в случая, че това е въпросната жена, която преди време го обвини в побой, заради което играчът на „червените дяволи“ беше арестуван.

Както е известно, наскоро всички обвинения срещу Грийнууд бяха свалени, като прокуратурата обясни това с оттеглянето на ключов свидетел. Още тогава се появиха слухове, че футболистът и Хариет Робсън са се събрали отново заедно, а точно дамата е въпросният ключов свидетел. След като те са решили да подновят връзката си, тя е избрала да се прекрати съдебното преследване на любимия ѝ.

На 30 януари 2022-а година нападателят беше арестуван, а по-късно и обвинен в опит за изнасилване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо поведение спрямо бившата му приятелка.

После той беше пуснат под гаранция, после пак задържан, но и отново пуснат в изчакване на процеса, който беше насрочен да започне чак на 27 ноември 2023-а година. Скандалът преди година избухна, след като в социалните медии бяха публикувани снимки и видеоклипове от жена, която информира за извършено срещу нея физическо насилие.