Една от главните причини за раздялата между Маурисио Почетино и Тотнъм е била свързана с обтегнатите отношения между наставника и президента Даниел Леви. Двамата са имали сериозни разногласия около поставянето на камери в офиса на специалиста във връзка с изготвянето на документалния филм на "Амазон" за сезона на "шпорите". 

Почетино беше освободен от своя пост в началото на тази семдица, като неговият пост беше зает от Жозе Моуриньо. Оказва се, че освен несъгласията между Леви и аржентинския специалист относно трансферната политика на клуба, е имало и разногласия относно поставянето на камери на клубната база. 

Според английските медии Почетино лично е искал да бъдат инсталирани камери на тренировъчния терен на отбора, на обща стойност 80 хиляди паунда. Идеята е била да бъдат заснети от конкретни ъгли всички занятия на тима. 47-годишният специалист даже е бил готов да извади сумата от собствения си джоб, но Даниел Леви се възпротивил. 

Чашата преляла, когато в последствие бил инсталирани камери в офиса на Почетино, които да заснемат определени кадри за новия документален филм на "Амазон" за настоящата кампания на Тотнъм.