Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че "би било мечта" да играе заедно с легендата на клуба Пол Скоулс на "Олд Трафорд". Възпитаникът на академията на „червените дяволи“ влезе в първия отбор през 2016 година, почти три години след като полузащитникът Скоулс сложи край на кариерата си, след като спечели 11 титли във Висшата лига, два трофея в Шампионската лига и три пъти ФА Къп.

Рашфорд все пак успя да се докосне до други легенди на клуба като Уейн Рууни и Майкъл Карик и заяви, че е „процъфтявал“ играейки сред играчи с такава способности.

"Би било мечта да играя с подобен човек", каза Рашфорд за Скоулс, говорейки в официалния подкаст на Манчестър Юнайтед.

"Най-голямото нещо за мен е обхватът на подаванията. Когато Уейза (Уейн Рууни) играеше малко по-дълбоко беше толкова приятно да играя като номер девет в онези мачове, когато той играеше на тази позиция. Подобно е и с Карас (Майкъл Карик), веднага щом получат топката, те гледат напред и искат да продължат да играят напред. Като нападател това е всичко, което искаш. Да има някой, който да доставя пасовете", каза още Рашфрод.

Скоулс, също участваше в подкаста и заяви, че играта наред с бързи хора като Рашфорд облекчава тежестта от създаването на положения от полузащитата.

„Същото, както всеки играч в полузащитата търс някой,, който да има темпо, като Маркъс, да има скорост и движение“, каза Скоулс.

„Не е нужно да търсите понякога и тези играчи, няма нужда да говорите с тях. Понякога трябва само да се огледате малко. Знам, че мога просто да направя подаването и той има скоростта да прелети покрай някого и самочувствието да вкара и гол", допълни бившият полузащитник.