Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че няма конфликт между него и Джеси Лингард след публичното несъгласие помежду им.

След като английският национал не успя да осъществи трансфер извън клуба поради наказанието на Мейсън Грийнууд, Рангник сподели, че 29-годишният футболист е поискал известно време, за да изчисти съзнанието си. Но Лингард опроверга това в социалните мрежи, казвайки, че клубът е взел решение да му даде почивка.

И сега Рангник, който говори днес преди гостуването на Бърнли във Висшата лига във вторник вечер, отрече за каквито и да било проблеми между него и играча, като обяви, че и Лингард, и Единсон Кавани ще бъдат на разположение за срещата на „Търф Моор“. Кавани бе поискал повече почивка след ангажиментите си за националния отбор на Уругвай.

„И двамата са на линия и ще бъдат част от състава за утрешния двубой. И двамата са топ професионалисти, тренират много добре. По отношение на Джеси, аз имам много добри взаимоотношения с него, той знае, че щях да искам да го пусна в игра, докато не се появи проблемът с Мейсън. Всички други неща бяха изговорени, той спомена някои лични проблеми, но сега трябваме да гледаме напред. Няма никакви проблеми между мен и Джеси, както и обратното. Щастлив съм да разчитам на него в състава и той ще бъде в групата за гостуването утре“, сподели германецът.

Рангник потвърди още, че Рафаел Варан ще бъде на линия за гостуването на Бърнли, казвайки, че френският защитник „няма повече никакви проблеми с контузии“.