Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж наистина може да се замеси в големи проблеми при разследването на ФА срещу него за непозволени залагания. Английската асоциация ще изиска разпечатка от телефонните му разговори за края на януари тази година. 

Това ще стане факт след изтичането на крайния срок, в който той трябва да даде обясненията си за казуса от началото на годината. Той приключва във вторник вечерта в 20:00 часа българско време и ако Стъридж не е дал задоволително обяснение, ще бъдат изискани телефонните му разговори. 

От ФА го обвиняват, че е дал вътрешна информация на семейството си за трансфера си миналата зима. Тогава той беше даден под наем на Уест Бромич Албиън, макар че имаше обрат в последния момент, защото изглеждаше сигурен за преминаване в Нюкасъл. 

Но според информациите от Англия, имало е залагане на негов братовчед за трансфер в Интер, което също беше една от опциите пред Стъридж. Футболистът категорично отрича да е вършил нередности и твърди, че никога не е залагал. Но правилата на ФА категорично забраняват и членове на семейството му да се ползват от вътрешна информация при залаганията.