Пари Сен Жермен и Челси вече са по петите на бившия наставник на Барселона Луис Енрике, твърди авторитетният испански журналист Гийем Балаг.

Челси просто не може да осигури трансферите на Конте

Според информацията и двата гранда вече са се свързали с 47-годишния специалист и очакват отговора му. 

Енрике е поставен пред сериозна дилема, но едно е сигурно - той иска да печели титли. Подобна опция за почти мигновени трофеи, би могъл да му осигури френския гранд, чийто тим е напълно окомплектован и на практика се нуждае единствено от добър наставник начело.

От друга страна положението в Челси никак не е розово, имайки се предвид резултатите на "сините" напоследък. Лондончани записаха две последователни шокиращи загуби - с 0:3 от Борнемут и 1:4 от Уотфорд. 

Енрике решен да се завърне на скамейката, Челси не е единствена опция

Въпреки сложната ситуация обаче Енрике може и да предпочете Челси, тъй като да ръководи тим от Висшата лига ще бъде истинско предизвикателство за испанския наставник. 

Напоследък се усилено се говори, че както Унай Емери, така и Антонио Конте по всяка вероятност ще напуснат ръководните си постове след края на сезона. Това обаче може да се случи и по-рано, съответно ако ПСЖ се сгромоляса срещу Реал и Челси продължи негативната си серия.