Английският анализатор Джейми Реднап сподели, че Сър Алекс Фъргюсън лично му е споделил, че Равел Морисън е най-големият естествен талант, с когото шотландецът е работил. 

Gulliver/GettyImages
23 снимки

Морисън е определян от редица бивши звезди на Юнайтед като огромен талант, който така и не си реализира потенциала обаче. Мнението се споделя от Рио Фърдинанд и Уейн Рууни, които казаха, че крилото е бил далеч по-впечатляващ от Джеси Лингард и Пол Погба като тийнейджър. 

Това мнение очевидно е било споделяно и легендарния Фъргюсън. 

"Баща ми беше мениджър на Морисън в Куинс Парк Рейнджърс и сподели, че е бил най-изумителният талант, който е виждал. Желанието и отдадеността обаче никога не са му достигали", започна Джейми Реднап, говорейки за баща си Хари Реднап. 

"Спомням си разговор, който имах със Сър Алекс Фъргюсън и той ми сподели абсолютно същото - Равел е бил най-добрият талант,с когото е работил. Талантът обаче не е достатъчен, трябва да имаш отдадеността да си на 100% за всяка тренировка. Ключово е да разполагаш с добри съветници около себе си, семейство, агенти, това са хората, които трябва да ти дават наставления в подобни моменти", завърши бившият играч на Ливърпул.