Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа интересна история за един от многото случаи, в които прословутият "сешоар" на сър Алекс Фъргюсън се е включил срещу целия отбор на "червените дяволи".

Gulliver/GettyImages
23 снимки

Причината за това е било решението на играчите да се качат на клубния автобус, без преди това да уважат събралите се фенове и да им дадат автографите, за които привържениците са чакали. 

"Честно казано, бяхме много уморени преди да се качим в автобуса, а пред него имаше опашка от фенове. Казахме си, че ако никой не се спре за автографи, не е е нужно останалите да го правят. Затова се качихме направо на автобуса. Всички. Погледнах през прозореца и видях, че сър Алекс Фъргюсън раздава автографи на всички, които чакаха. Кълна се, че се подписваше в продължение на 45 минути. Подписа се на всеки. Тогава казах: "Момчета, когато шефът се качи в автобуса, сме свършени!". Той влезе и си получихме "сешоара", започна разказът си бившият бранител. 

Разкрещя се: "За какви, по дяволите, се мислите? Тези хора ви плащат заплатите. Те идват и ви гледат. Сега слизайте и започвайте да се подписвате!". 

Трябваше да дадем автограф на всеки един фен. Това е манталитетът", разказва Евра.