Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини заяви, че той и съотборниците му са твърдо зад мениджъра на тима Жозе Моуриньо.

"Червените дяволи" направиха своя най-лош старт в лигата от 29 години насам, а напрежението над португалеца стана огромно след серията от четири последователни домакински мача без успех.

"Искаме да покажем, че сме зад Моуриньо. Ние всички сме зад мениджъра. Всички. Срещу Валенсия мисля, че показахме подобрение и трябва да продължим да работим. Всеки иска да върви напред", сподели белгиецът след равенството с "прилепите" (0:0) в Шампионската лига.

"Срещу Уест Хем имахме лош ден. Никой не беше на ниво. Трябва да си вършим работата по най-добрия начин. Показахме, че можем срещу Валенсия, но трябва да се подобрим за мача в събота (срещу Нюкасъл на "Олд Трафорд" - б.р.)", добави полузащитникът.

"Да, не беше най-добрата вечер срещу Валенсия, но все пак се представихме много по-добре в сравнение в двубоя с Уест Хем. Хвърлихме много енергия, усилия, опитвахме да се впускаме в предни позиции, да вкараме гол", заключи Фелаини, който беше на път да напусне "червените дяволи" през лятото, но по настояване на Моуриньо получи нов договор.

Още по темата:

УЕФА стартира разследване срещу Юнайтед

Юнайтед запуши устата на Погба

Капитанът на Юнайтед поставил "лайк" под призив за уволнението на Моу, извини се