Любопитна ситуация се разигра на "Викъридж Роуд" в мача между Уотфорд и Лестър. След около час игра, при резултат 1:0 в полза на гостите от Норич, осветлението на стадиона спря почти наполовина и реферът Майк Дийн бе принуден да спре двубоя за кратко.

След само няколко 3-4 минути прожекторите отново светнаха в пълна степен и изглеждаше, че играта ще продължи. За жалост обаче, се получи втора подобна ситуация и може би над половината от светещите тела изгаснаха, а феновете по трибуните пак извадиха своите телефони и започнаха да светят към терена.

Gulliver/GettyImages
53 снимки

Домакините бързо установиха техническата неизправност, но нямаха достатъчно техническо време да включат резервния генератор за осветлението на "Викъридж Роуд". Конфузната ситуация наложи компромисен вариант, при който двата отбора и главният съдия Майк Дийн се разбраха да доиграят срещата при наполовина работещи прожектори. 

За жалост на домакинската публика, местните любимци не успяха да ги зарадват, допускайки загуба с 0:3 от "канарчетата". Поражението означаваше, че "стършелите" слизат под чертата, за сметка на своя съперник.