Президентът на Сенегал Маки Сал взе за мезе звездата на националния отбор Садио Мане заради брака му с 19-годишната Айша Тамба. Големият футболист се венча на тайна церемония, която предизвика фурор. Най-вече с подробностите около връзката им.

Всички се питат откога двамата са заедно и как е пламнала връзката между тях. Венчавката бе тема номер 1 при посещението на тима при държавния глава, който трябваше да връчи на играчите знамето, което ще бъде издигнато в базата им Кот Д'Ивоар по време на Купата на Африка

Смята се, че сватбата се е състояла на 7 януари в Кеур Масар, район в столицата Дакар запознати твърдят, че Айша била наречена едва ли не от бебе на бившия играч на Ливърпул. Той пък е покривал всичките й сметки до момента за училища.

„Първо, бих искал горещо да поздравя нашия национал Садио Мане, който току-що се ожени“, каза Сал. „Обадих му се, за да го поздравя и да му пожелая щастлив брак. Нека Бог благослови вашия дом и вашите потомци. Отсега нататък имаш друга работа, освен да вкарваш голове", допълни държавният глава.

Мане му отвърна с усмивка.