Току-що уволненият от Челси Греъм Потър е фаворит за мениджърския пост в друг клуб от Висшата лига, който вчера остана без треньор – Лестър. Брендън Роджърс бе освободен около шест часа преди новината за неговия колега на „Стамфорд Бридж“, като ръководството на „лисиците“ все още не е готово с избора на наследник на северноирландеца.

Букмейкърите на Острова обаче вече определят именно Потър като фаворит за тази роля. Следват Рафаел Бенитес, Йон Дал Томасон, Томас Франк и Ангелос Постекоглу. Това обаче все още не означава, че решението на собственика на Лестър ще бъде точно такова, както и че Потър ще иска незабавно да започне нова работа. 

Според „Дейли Мейл“ дори Адам Садлър и Майк Стоуел, които бяха определени за временни мениджъри на Лестър, да останат до края на сезона, то е много вероятно Потър да бъде на първо място в списъка на клубните шефове. С

поред изданието той би получил доста сериозна подкрепа от хора от борда на директорите на Лестър. Освен това бившият мениджър на Брайтън има общ агент с Джейми Варди, което също може да помогне за неговото акостиране на „Кинг Пауър Стейдиъм“.