Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу остана доволен от успеха с 4:0 над Астън Вила. Той похвали отбора си за представянето в този мач, като заяви, че е доволен от четирите отбелязани попадения и от хората, които ги отбелязаха. Според него Тотнъм е отбор, който е способен да бележи много голове, макар все още да има над какво да работи в това отношение.

"Важното е, че отбелязахме четири гола и то от хора, които трябва да правят точно това за нас. Продължавам да повтарям, че в това отношение има още какво да се иска от отбора, имайки предвид колко здраво работим в тренировките. Дори и днес имахме още положения, но все пак съм доволен от попаденията, които вкарахме и от хората, които го сториха. Това е най-важното. Ние сме отбор, който може да бележи много голове, макар да има още над какво да работим в това отношение. Да отбележим четири попадения далеч от дома и това да го сторят точно играчите, които трябваше, е най-удовлетворяващо", заяви Постекоглу.

"Доволен съм как контролирахме целия мач. Знаехме, че този сблъсък е много важен. Знаех каква ще бъде атмосферата и как феновете ще подкрепят домакините. В контескта на всичко това, смятам, че през първото полувреме се справихме много добре, като накарахме съперника да работи много, за да се опита да ни удържи, а в същото време не допуснахме никакви опасности. В края на частта имах чувството, че съперникът започва да се уморява. Това казах и на играчите на почивката, че трябва да продължат така, да бъдат спокойни, да играят нашата игра, да запазят същия интензитет, което ще е важно. Те направиха точно това. Ние започнахме с ранен гол, а качеството на играта ни бе отлично през целия мач", каза още специалистът.