Пол Погба не е играл официален мач през 2020 година. Агентът на французина Мино Райола намекна вече, че клиентът му иска да се завърне в Ювентус, споделяйки, че Манчестър Юнайтед ще съсипят дори Пеле и Марадона.

Според Дейли Мейл Пол Погба е променил драстично решението си след пристигането на Бруно Фернандеш на „Олд Трафорд“. Португалецът даде импулс в играта на „червените дяволи“, а същото направи и нигерийският нападател Одион Игало. Това може да накара французинът да преосмисли решението си. Договорът на Погба изтича през 2021 година и ръководството на Манчестър Юнайтед може да задейства клаузата за удължаването му с още една – до 2022 година. Британското издание споменава, че сделката може да осигури на халфа сумата от 24 милиона евро.

След като пристигна в Манчестър Бруно Фернандеш отбеляза три гола и даде същия брой асистенции, а тимът не познава поражението. Погба е впечатлен от въздействието на португалеца и смята, че добра селекция през лятото „червените дяволи“ могат да претендират за нещо голямо през следващия сезон. Решаващото ще е дали воденият от Оле Гунар Солскяер тим ще се класира за Шампионската лига през новата кампания.