Пол Погба рестартира своя сезон. Французинът вкара на два пъти за Манчестър Юнайтед срещу Хъдърсфийлд за успеха с 3:1, а дни по-рано асистира на два пъти за победата над Кардиф с 5:1. Това бяха дебютните мачове на норвежеца Оле Гунар Солсякер начело на Юнайтед (голова разлика 8:2).

Срещу Кардиф Погба пусна голови пасове към Андер Ерера (за 2:0) и Джеси Лингард (за 5:1). Срещу "териерите" най-скъпият играч в историята на клуба пък се разписа с два мощни шута от далечна дистанция (за 2:0 и 3:0), с което донесе втория комплект от три точки за Юнайтед в последните няколко дни.

С оглед на аутсайдерската си рола при Жозе Моуриньо, идването на Солсякер на треньорската скамейка сякаш вдъхна криле на Погба. Той се чувстваше изключително потиснат и премазан от присъствието на португалеца.

Халфът на няколко пъти оставаше на резервната скамейка във важни двубои (най-пресният пример е загубата от Ливърпул с 1:3 на "Анфийлд"), което превърна голямата звезда в безполезен елемент. 

Всичко обаче се промени с новия свеж зимен полъх от Норвегия. Солсякер внесе позитивизъм и разкара киселите физиономии от съблекалнята. Погба изглежда човекът, претърпял най-сериозна метаморфоза в последната седмица. 

Юнайтед вече е друг отбор. Това се вижда не само в резултатите. Това се вижда в настроението и духа на играчите както на терена, така и извън него.

"Олд Трафорд" е все така уютен за Оле, Юнайтед се възражда