Звучният погром, който Манчестър Юнайтед отнесе от Челси в неделния ден, няма как да мине без да създаде съответния отзвук в социалните мрежи. Поражението с 0:4 не остави безразлични и две от бившите звезди на Висшата лига – Лукас Подолски и Ейдур Гудьонсен.

Двамата използваха случая, за да се изгъбаркат по различен начин със злощастния мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

Жозе се вбеси на Антонио Конте, отправи му остри думи

Германецът пречупи нещата през призмата на своя добър приятел Бастиан Швайнщайгер. Както е известно, опитният халф бе замразен от Моуриньо още при идването на португалеца. Досега през сезона Швайни няма нито минута в официален мач за първия тим, като приоритетно тренира с младежката формация. По тази причина Подолски написа в „Туитър“: „Швайнщайгер, моля“, намеквайки, че именно бившият ас на Байерн Мюнхен може да се окаже решението, което Специалния търси за полузащитата си.

Гудьонсен от своя страна демонстрира изключително тънко чувство за хумор. В едно изречение исландецът обобщи двубоя на Стамфорд Бридж: „Жозе все още знае как да извади наяве най-доброто от Челси.“