Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че футболистите му ще се подготвят съвестно преди дербито срещу Челси, което е в неделя на „Стамфорд Бридж“, въпреки че голяма част от играчите му искат да гледат боя между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър.

Тотнъм и Челси се изправят в директна битка за място в топ 4 на Висшата лига.

„Вие знаете, че ние не сме полиция. Няма нужда да ги контролираме по стаите им, защото те със сигурност ще бъдат в хотела и ще чакат да започне мача между Джошуа и Паркър. Няма как да сложим камери в техните стаи и да следим какво правят“, коментира Почетино.

„Те са професионалисти и съм сигурен, че ще спят по това време. Те могат да си запишат мача между Джошуа и Паркър и да го изгледат на следващия ден. За мача срещу Челси те трябва да бъдат свежи и пълни с енергия, за да победим“, каза още мениджърът на Тотнъм.

На кантара: Джошуа с почти 3 кг. по-тежък

Боксовата галавечер започва от 22:30 часа българско време, но засега няма официална информация кога Джошуа и Паркър ще излязат на ринга, но това няма да се случи по-късно от 00:30 часа, а може би и дори по-рано.

Срещата ще бъде предавана директно по DIEMA SPORT, както и на интернет платформите PLAY.GONG.BG и PLAY.DIEMAXTRA.BG от 22:30 часа българско време.