Президентът на Тотнъм Даниел Леви е по-склонен да продаде своя капитан Уго Лорис, ако французинът поиска увеличение на заплатата си.

Босът е пословичен с това, че е въвел строг таван на заплатата в своя тим и не позволява никакви изключения. Наскоро тимът преподписа с играчи като Хари Кейн, Кристиан Ериксен, Кайл Уолкър, Деле Али, Дани Роуз и Ерик Диър. Всяка от сделките се вместваше в утвърдените от Леви параметри, а очевидно един от следващите списъка е Лорис.

29-годишният френски национал е един от най-добрите вратари в света и е наясно, че на друго място би могъл да получава много повече пари, отколкото взима при „шпорите“. Според „Телеграф“ бившият ас на Олимпик Лион може да отправи подобни искания при преговорите и да постави като условие седмична заплата от над 100 хиляди паунда.

Леви не е склонен да прекрачва тази сума за когото и да било, което навежда на мисълта, че може да избере да продаде стража вместо да нарушава климата в тима. Лорис има договор с Тотнъм до 2019 година и се чувства щастлив на „Уайт Харт Лейн“, като неведнъж е изразявал желанието си да продължи да играе за лондончани.