Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че следващия клуб, който ще поеме, трябва да му позволява да се брои за най-големите трофеи във футбола. 

Gulliver/GettyImages
7 снимки

Аржентинецът е водил Еспаньол, Саутхемптън и Тотнъм, оставяйки отлични впечатления и в трите клуба с интензитета в играта без топката и отличните идеи при притежанието й. И в трите клуба обаче той така и не успя да запише спечелването на сериозна купа. 

Специалистът признава, че това ще е основният му стремеж за бъдеще, тъй като обществеността помни най-добре именно купите. 

"Ще дойде моментът, когато аз и моят екип ще трябва да спечелим трофей. Обществото признава единствено тези, които печелят и вдигат купи. Ние със сигурност ще се борим, за да влезем в тази група", започна той. 

"Ние обаче сме печелили и други "трофеи". Само по себе си да оставиш добри впечатления  у хората, с които си работил и да си им помогнал да се развият, означава, че си постигнал нещо страхотно. Това също са награди, които трябва да бъдат отпразнувани", завърши Почетино.