Бившият мениджър на Тотнъм - Маурисио Почетино, заяви, че продължава да смята Висшата лига за най-доброто първенство в света и призна, че е готов да участва в "перфектния проект". 

"Винаги съм мечтал за перфектния клуб и перфектния проек. Отворен съм към предложения", разкри аржентинецът. 

Специалистът е усилено свързван с Нюкасъл, който очаква смяната на собствеността, което би променило цялостната политика на клуба и би завишило очакванията към "свраките". 

Gulliver/GettyImages
7 снимки

"Обичам Англия и Висшата лига. Със семейството ми се чувстваме добре тук, все още живеем в Лондон. Няма да променя мнението си само защото не съм свързан пряко с първенството и вече не съм треньор на Тотнъм. Това не би променило моята позиция. Все още смятам, че това е най-доброто първенство в света." 

"С екипа ми използваме настоящата ситуация, за да анализираме всичко, което сме свършили през последните 7 години, защото никога не сме имали време за това. Изключително приятно е да прегледаш всичко, да се организираш наново, да планираш бъдещето и да се опиташ да станеш по-добър. Опитваме се да се поучим от грешките и гледаме напред към ново предизвикателство", призна Почетино.