Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи странно изказване, като заяви, че истински съжалява англичаните заради последствията от Brexit. Аржентинецът намекна, че именно Brexit е една от причините клубът му да не направи нито един трансфер това лято.

Въпреки липсата на каквато и да е активност на трансферния пазар, Почетино не спира да повтаря, че е доволен от работата на ръководството на „шпорите“.

„Това, което прави клубът е много смело“, коментира Почетино, имайки предвид сериозните инвестиции, които прави Тотнъм за строежа на нов стадион и тренировъчна база.

„Строежът на тренировъчна база беше страхотна инвестиция. Строеж на стадион, който възлиза на близо 1 млрд. паунда. Brexit прави нещата още по-трудни и увеличава тези инвестиции с 30%. Това си е драма. Наистина съжалявам хората в Англия“, сподели още аржентинецът.

„Сега обаче е моментът да покажем на всички, че въпреки всичко имаме много добър състав, много добър отбор и играчи, които все още има къде да се развиват“, каза Маурисио Почетино.