Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира по интересен начин приключилия трансферен прозрец във Висшата лига. „Шпорите“ не привлякоха нито един нов футболист за първия състав, но наставникът на лондончани сподели, че е изключително доволен от свършената работа.

Разбира се, Почетино има предвид, че клубът е устоял и е успял да задържи най-голямата звезда на отбора Хари Кейн, който представляваше интерес за Реал Мадрид.

„Не съм разтревожен, не съм тъжен, напротив, аз съм много щастлив. Имаме много добър състав, имаме много добри футболисти и не е лесно да привлечем нови, които да подобрят сегашното ни положение“, коментира аржентинецът.

„В същото време не продадохме играчи и при група от 25 футболисти е трудно да вземем още. Разбира се, нашите цели са същите като на Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, но поради различни обстоятелства не можем да ги постигнем. Най-важното нещо е, че не загубихме най-добрите си футболисти. Мисля, че клубът свърши отлична работа като успя да задържи най-добрия си футболист и своя мениджър“, каза още Почетино.